JAG VILL BLI

Månadsgivare

Ditt bidrag hjälper både direkt och långsiktigt. Varje månad stöder du projekt som omedelbart påverkar människors liv och bidrar till hållbara lösningar för framtiden.

Välj ditt sätt att ge

Varje bidrag, stort som smått, gör en betydande skillnad. Här hittar du olika sätt att stödja vår verksamhet och bidra till en bättre framtid. Välj det sätt som passar dig bäst och bli en del av vår gemenskap av givare.

ENGÅNGSGÅVA

Skänk en engångsgåva och bidra direkt till våra projekt och insatser. Varje krona räknas och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga arbete.

HÖGTIDSGÅVA

Fira högtider med omtanke. Donera i någon annans namn istället för traditionella presenter och sprid glädje på ett meningsfullt sätt.

TESTAMENTERA EN GÅVA

Lämna ett varaktigt avtryck med en testamenterad gåva. Dina värderingar lever vidare och vårt arbete kan fortsätta att göra gott.

MINNESGÅVA

Hedra minnet med en minnesgåva. Din donation är en fin gest av omtanke och hyllning som lever vidare genom vårt arbete.

BLI FÖRETAGSSPONSOR

Som företagssponsor gör ni skillnad. Genom samarbete stärker ni ert varumärke och stödjer viktiga projekt och initiativ.

BLI VOLONTÄR

Ge av din tid och engagemang som volontär. Ditt aktiva deltagande är ovärderligt och hjälper oss nå fler och att göra större skillnad.

has been added to the cart. View Cart