TESTAMENTERA

Lämna ett varaktigt avtryck

Dina värderingar lever vidare och vårt arbete kan fortsätta att göra gott.

Ankarstiftelsen samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt: när du inkluderar Ankarstiftelsen i din sista vilja blir hela testamentet gratis!

Genom att donera till Ankarstiftelsen i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen in i mål.

Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Ta kontroll över din framtid och skapa ditt testamente idag. Genom att inkludera Ankarstiftelsen i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en reell skillnad i vårt arbete. Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.

has been added to the cart. View Cart