Under hela augusti och september kommer vi att köra vår kampanj
”Låt bollen rulla!” för att samla in pengar till våra fotbollsprojekt. Vi vill ge barnen en möjlighet att utvecklas socialt, hitta mening i tillvaron och undvika risken att dras in i kriminella aktiviteter och droger. Vi vill vara deras stöd för att de ska lyckas i skolan och i livet.

Inom vårt arbete har vi sett hur fotbollen har en unik förmåga att förändra liv och skapa positiva förändringar. Genom att delta i vår kampanj har du möjlighet att vara en del av detta viktiga arbete. Varje team består av en engagerad fotbollstränare och en assisterande tränare. De är inte bara tränare, de är mentorer som skapar en trygg och stöttande miljö för barnen. De gör hembesök, hjälper till med skolan och är uppmärksamma på barnens behov av extra stöd, som samtalsterapi, kläder, mat, skolmaterial och medicin.

Du kan vara med och stödja kampanjen genom att:

1. Ge en gåva: Den kommer att göra skillnad för våra fotbollsprojekt och hjälpa oss att fortsätta vårt värdefulla arbete.

2. Sprida budskapet: 
Genom att dela vår insamling med dina nära och kära kan du inspirera fler att delta och vara en del av denna förändring.

3. Följa vår kampanj: 
Håll dig uppdaterad om våra framsteg och inspirerande berättelser genom att följa oss på sociala medier och andra kanaler.