Har du besökt Ankarstiftelsens byggsecondhand? Vi tar emot överskott av främst nytt, men även begagnat i gott skick, byggmaterial. Dessa material doneras av företag inom byggbranschen och andra aktörer. Genom detta får vi möjlighet att ge dem en andra chans till användning.

Det mest fantastiska med vår byggsecondhand är att nettointäkterna direkt går till vår välgörenhetsverksamhet i Colombia. Genom att handla hos oss bidrar du inte bara till minskat avfall och ökad återvinning, utan också till att stötta människor i akut behov.

Vi har ett omfattande utbud av byggmaterial och verktyg till fantastiska priser. Varför inte planera en spännande shoppingrunda hos oss och upptäcka en mångfald av inspirerande material och verktyg för att förverkliga ditt kommande byggprojekt?

Som en del av vår gemenskap ber vi även dig att dela detta med någon du känner. Genom att sprida denna information hjälper du oss att nå ut till ännu fler människor och skapa medvetenhet om vårt viktiga arbete.

Den 16:e september kommer vi att hålla en spännande auktion i samband med vår byggsecondhand. Det blir en enastående möjlighet att hitta unika föremål samtidigt som du stödjer vårt arbete i Colombia.

Har du möjlighet att bidra till auktionen genom att skänka intressanta objekt? Om du har något hemma eller på ditt företag som du skulle kunna tänka dig att skänka till auktionen, tveka inte att kontakta oss via e-post: info@ankarstiftelsen.se. Ditt bidrag kan göra en verklig skillnad och hjälpa oss att nå ännu större framgångar i vår välgörenhetsverksamhet.

Välkommen till Ankarstiftelsens byggsecondhand!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, eller besök vår hemsida: www.byggsecondhand.se

Du hittar oss på Bergkällavägen 30, 192 79 Sollentuna.